O2 филтри за нос

Ситните штетни честички во воздухот предизвикани од аерозагадувањето предизвикуваат голема штета по човечкото здравје. Загадувањето на воздухот зема огромен замав во светот, особено ситните честички PM10 и PM2.5, што се...

Дознајте повеќе

Dentissimo Junior 6+

Флуоридите кои ги содржат пастите за заби се докажани во борбата против кариесот. Сепак, бидете претпазливи: користете многу мала количина кај деца до 6 годишна возраст (со големина на зрно...

Дознајте повеќе
Регистрирајте се на нашиот електронски информатор