DENTISSIMO PRO-whitening

210,00 ден

Краток опис

Паста за заби што може да се пофали со свој уникатен сет на состојки.

Нема на залиха

Опис

DENTISSIMO PRO-whitening пастата за заби може да се пофали со свој уникатен сет на состојки комбинирани заедно за да служат за специфичната цел, а тоа е елиминирање на бојата на емајлот на забот, или како превентивно средство каде таа Ви овозможува ефикасно и природно белеење на вашите заби без посета на стоматолог. Овошниот ензим Папаин ги отстранува плаките, присувството на биоминерали ја зајакнува кристалната структура на забот, ја полираат глеѓта и превентираат од создавање на забен камен.
ЗА ЕФЕКТИВНО И НЕЖНО БЕЛЕЊЕ НА ЗАБИТЕ

  • Испорака до вашиот дом
  • Платете со картица или со вирман
  • Безбедност при купување
Регистрирајте се на нашиот електронски информатор