ПЕЛЕНИ за широк повој

1.190,00 ден

Краток опис

Создадена во соработка со стручњаците од областа на ортопедијата и физијатријата.

Опис

Создадена во соработка со стручњаците од областа на ортопедијата и физијатријата. Удобна е за бебето и незаменлива за мајката. Пелената е направена од квалитетен материјал и претставува едноставно и практично решение за мајката и бебето.

Се поставува едноставно преку пелената за еднократна употреба, која ја користите, а заменува две тетра пелени и една шведска пелена.
Многу лесно се одржува, се пере во машина на 40°C, а пеглање не е потребно.

  • Испорака до вашиот дом
  • Платете со картица или со вирман
  • Безбедност при купување
Регистрирајте се на нашиот електронски информатор