Заштитна маска (50 пар.)

1.300,00 ден

Краток опис

Заштитна хируршка трослојна маска за еднократна употреба.

Опис

Заштитна хируршка трослојна маска за еднократна употреба.

Маската за еднократна употреба е лесна за употреба, антиалергична и пријатна за кожата. Без разлика дали ви е потребна од хируршки причини или да филтрирате прашина, бактерии, чад и полен, овие маски се одлично решение.

Лицата кои имаат симптоми на COVID-19 треба да носат маски за лице за да се спречи пренос на вирусот.

Пакување: 50 маски

Дополнителни информации

Пакување

50 маски

  • Испорака до вашиот дом
  • Платете со картица или со вирман
  • Безбедност при купување
Регистрирајте се на нашиот електронски информатор