О2 нано филтри за нос

590,00 ден

Краток опис

О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%

Опис

Најсоодветен и најефективен начин да се заштитите од штетните честички PM10 и PM2.5 се О2 Nose Filters. Комбинирајќи ја иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, алергени и вируси.

О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен или куќната прашина!
Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ).

Додека воздухот поминува низ филтрите, сите честички се задржуваат за нив, наместо за вашите бели дробови и дишни патишта!

Пакување: Пластична кутија за носење со 10 филтри за нос

Дополнителни информации

Пакување

Пластична кутија за носење со 10 филтри за нос

  • Испорака до вашиот дом
  • Платете со картица или со вирман
  • Безбедност при купување
Регистрирајте се на нашиот електронски информатор