Пастата за заби Dentissimo PRO-whitening

Одржувањето на бели заби е предизвик особено ако сте пушач, љубител на кафе или вино

Одржувањето на бели заби е предизвик особено ако сте пушач, љубител на кафе или вино. Сега лесно ќе може да ги избелите вашите заби со помош на пастата за заби Dentissimo PRO-whitening.
Овошниот ензим Папаин ги отстранува плаките, присувството на биоминерали ја зајакнува кристалната структура на забот, ја полираат глеѓта и превентираат од создавање на забен камен.

ЗА СЕКОЈДНЕВНА УПОТРЕБА
СЈАЈНИ, БЛЕСКАВИ И БЕЛИ ЗАБИ

Регистрирајте се на нашиот електронски информатор